Testimonials

Pia Chartell Coaching & Rådgivning“Jeg blev sendt til coach af min arbejdsgiver. Det var derfor ikke efter eget valg, og jeg følte, at jeg blev sendt af sted for at blive “fikset”. Jeg besluttede mig for at bruge muligheden til at blive klogere på mig selv og mine behov i stedet for at lade frustrationen vokse i mig. Til trods for Pias professionelle tilgang, er Pia også meget sød, empatisk og indlevende på et dybere plan end alene det professionelle.

Pia forstår mig ud fra mine værdier, og det har givet mig en ro og en følelse af, at jeg ikke er forkert, hvilket jeg har følt i mange sammenhænge med min arbejdsgiver. Jeg har fået større tro på, at JEG kan noget, og at jeg har ligeså meget at komme med som andre. Jeg har fået viden om, at jeg ikke skal lade andre sætte min dagsorden, og at det er ok at være den, jeg er. Det er stadig svært at føre det ud i livet konsekvent hele tiden…. Tro på egne evner og at huske, folk drives af forskellige dagsordener – og at disse dagsordener ikke nødvendigvis har noget med mig at gøre eller er bestemt for at ramme mig.

Pia er udover at være professionel også meget forstående og ser mig som det menneske, jeg er. Jeg kan anbefale alle Personer med lavt selvværd at gå gennem et forløb med Pia”

Specialkonsulent, Offentlig virksomhed

“Det har været et væsenligt aktiv i min karriere løbende at bevare et stærkt fokus på løbende at udvilke mine faglige-, forretningsmæssige-, ledelsesmæssige og personlige evner. Jeg har valgt at samarbejde med Pia, fordi det sikrer mig en coaching, som spænder bredt over de elementer, som er væsentlige for at sikre en stærk performance.

Jeg ser altid frem til at sceancene med Pia, som jeg oplever som en eminent forberedelse i forhold til de udfordringer, som jeg står overfor. Jeg har særligt haft glæde af, at blive udfordret i forhold til de tolkninger som jeg bevidst eller ubevidst fortager, og dermed sikret mig et stærkere beslutningsgrundlag.

Jeg kan varmt anbefale Pia til alle som ønsker at arbejde professionelt med at udvikle sig selv i lederrollen “

Peter Bangsgaard – Salgsdirektør

Hej Pia, jeg vil bare sige tusind tak for hjælpen mht. eksamensangst – jeg endte med at gå med et 12- tal, og indvidere sagde censor og lærer (som godt vidste at jeg blev meget nervøs) at de på ingen måde kunne mærke det på mig – og desuden sagde de, at det virkede som om, jeg rigtig godt kunne lide at gå til eksamen – Caroline

UA-21235547-1