Parterapi

Parterapi

Parterapi er en hurtig og virkningsfuld måde at få samlivet med din partner til at fungere igen, så man kan få genfundnet ressoucerne og glæden ved at være et par. Nogle gange er det små justeringer der skal til, for at få det hele til at køre på skinner igen – andre gange er skilsmisse den enste udvej men selv i den situation, kan parterapi hjælpe til at gøre skilsmissen mindre brutal for begge parter.

Kender I det: Travlhed, bare der var 28 timer I døgnet Stress Det er de samme sure pligter, livet kører i tomgang I har aldrig at have tid til at gøre noget for jer selv hver især I har opgivet at kæmpe, da I føler det ikke nytter noget

I kan ikke se nogen anden udvej end skilsmisse

Det betaler sig at handle Det betaler sig at handle og gøre noget ved tingene. Så kan man sagtens undgå at at blive skilt, hvis det er det mål begge parter har. Men der skal handles I tide.

Tilgengæld kan man også vælge at begynde at leve livet igen, ikke leve et liv hvor man er halvt udbrændt og utilfreds, det meste af tiden. Så tag en beslutning, gør noget ved jeres parforhold og bliv ikke en del af skilsmissestatisikken.

Vil du vide mere om parforhold?

Så læs Sandheden om dit Parforhold

Info ang. Parterapi

Sted: Hellerupvej 43, 2 tv. 2900 Hellerup

Pris: 1 gang kr. 1.500,-  5 gange 6.500, 10 gange 12.000,- inkl. moms

Tid pr. gang : 1 time og 30 minutter

UA-21235547-1