Hypnose

Hvad kan hypnose gøre for dig?

– Hjælpe dig til at opnå det vægttab du ønsker
– Fjerne forbier
– Reducere eller fjerne angst
– Hjælpe dig til at opnå succes og opnåelse af mål
– Give bedre selvværd
– Give mere ro og balance
– Øge energi og motivation
– Øge koncentrationsevnen
– Give bedre sportspræstationer
– Reducere eller fjerne eksamensangst
– Afhjælpe præstationsangst

 

 

Hypnose Der anvendes forskellige grader af trance, alt efter hvad man skal bruge hypnosen til. Hypnose er i virkeligheden en ændret sindstilstand. En dyb afslappende tilstand, hvor hypnotisøren kommunikerer direkte med det ubevidste sind, uden at det bevidste sind blander sig. Hvis der bliver foreslået noget mod ens vilje ,vil bevidstheden straks blande sig og ikke tillade forandringen.

I trancetilstanden kan man komme i kontakt med alt man har oplevet i sit liv og skabe direkte adgang til alle sine evner, kvaliteter og ressourcer, som man så kan integrere i sit nuværende liv, og få det liv som man ønsker og har fortjent.

Vi har altid et valg

Også når vi vælger ikke at gøre noget, er det et valg. Vi kan først leve livet fuldt ud, den dag vi vælger at tage ansvaret selv. Det er dig som er boss i dit liv, og desværre nej; energien i at give andre skylden eller ansvaret for vores måske ikke helt tilfredsstillende liv, kan ikke bruges konstruktivt. Husk, det du fokuserer på er det du får – så hvorfor ikke vælge det positive frem for det negative.

Info ang. Coaching med hypnose

Sted: Hellerupvej 43, 2 tv. 2900 Hellerup

Pris: 1 gang kr. 1.500,-, 5 gange kr. 6.500,- inkl. moms

Tid pr. gang : 1 time og 30 minutter

 

UA-21235547-1