Har I samme kommunikation hjemme hos jer?

Taler du samme sprog som din mand…

 

Jeg hører tit kvinder være super frustreret over at deres mand ikke hører efter hvad de siger, ikke giver dem den opmærksomhed som de har brug for.

Men at det også er svært for kvinden at fortælle hvilke behov hun har, ofte føler hun måske endda at hun har udtrykt dem mega mange gange overfor manden.

Hvis du spørger manden har han aldrig hørt om det.

 

Kvinder taler ofte ud fra følelser, hvor mænd er mere konkrete.

 

Hvilke strategier bruger du for at opnå hvad du ønsker dig af din partner?

Er der nogen af dem som trænger til en opdate?

 

Hvis vi er kørt surt i vores forhold, må vi prøve at se hvad som vi hurtig kan ændre. Og det gør vi jo lettest ved at tale sammen og ikke forbi hinanden.

 

Så aftal en aften evt. i weekenden, hvor I bruger 1-2 timer på at tale med hinanden om hvad som har været godt og dårligt  i ugens løb og hvad som I hver især gerne vil have skal være anderledes, hvilke behov som ikke er blevet opfyldt.

 

Er det mere frihed til at være sammen med vennerne eller er det mere kærtegn eller sex du har brug for, så sig det ligeud og find sammen en strategi til hvordan det kan lade sig gøre at I begge bliver tilfredse.

 

Som kvinde skal man altid huske at det ikke er ens mand som skal opfylde alle ens behov, de f.eks opfyldes af veninder, ens arbejde eller studie.

Copyright piachartell.com

UA-21235547-1