Det kan give stress at over høre sine behov…

Lytter du til din indre visdom?

 

Du har alle svarene indeni dig selv, det er bare om at kunne sætte sig selv i den ro, så du kan komme i kontakt med din indre visdom, hvilket gøres letteste igennem meditation. Det kræver selvfølgeligt tid og koncentration, men er klart en mulighed for alle.

Men det kræver omvendt heller ikke mere end 15 min hverdag, og du vil få masser af bonusser oveni. Det der normalt er den største udfordring er de begrænsninger som vi sætter for os selv.

 

Hvis vi gerne vil bestemme i vores liv, er det jo nødvendig at vi selv tager styringen, og ikke lader os styre af andre.  Beslutter os for at vi vil være en kriger i stedet for et offer, tager ansvar for alt i vores liv.

 

Det er nødvendigt at vi nogen gange lige stopper op og mærker efter ’’lever jeg nu det liv som jeg gerne vil’’  og ja hvis det ikke er tilfældet eller måske er det bare nogle små justeringer der skal til for at vi kan leve præcist det liv vi ønsker.

 

Er vi utilfredse med vores job eller partner, så er eneste udvej altså at tage fat omkring problemet og finde ud af hvad er det helt konkret som jeg ikke er tilfreds, hvilke behov er det jeg ikke for opfyldt.

Det handler om ansvar, og ja jeg er godt klar over at det nogen gange nærmest kan virke som om det bedre kan betale sig at ignorere problemet, håbe på at det så går væk.

Men desværre du bliver nød til at fortælle andre om dine behov for at de kan blive opfyldt. Livet er jo ikke en gættekonkurrence for andre eller os selv for den sags skyld.

Copyright piachartell.com

UA-21235547-1